Mensen uitgebreid informeren over alle mogelijkheden rondom erfrecht, wijzen op mogelijke kostenbesparingen en adviseren over de juiste en passende invulling van een testament of levenstestament. Dat is wat de specialisten van Erfrechtplanning dagelijks doen.

Persoonlijke adviesgesprekken

De adviseurs geven lezingen door heel Nederland en voeren persoonlijke adviesgesprekken bij de mensen thuis.

Nog te veel mensen hebben nog geen testament. Nog meer mensen kennen de noodzaak niet van het opstellen van een levenstestament. Daarnaast is er ook nog een te grote groep mensen die te veel zorgkosten betalen. Onnodig.

Werk je mee?

De ervaren adviseurs van Erfrechtplanning zorgen er voor dat steeds meer mensen optimaal zijn geïnformeerd. Zij vertalen de complexe materie rondom het onderwerp erfrecht in begrijpelijke taal.

 

Ben je een financieel planner? Heeft erfrecht geen geheimen voor je en wil je meewerken aan het informeren en adviseren van mensen over nut en noodzaak van het afsluiten van een (levens)testament? En wil je graag vooral in het zuiden van Nederland willen werken, sluit je aan als adviseur. Erfrechtplanning zoekt altijd specialisten ter versterking van ons team!

 

Mail ons via info@erfrechtplanning.nl.

 

Of bel ons op 085 303 76 87.