Het regelen van een (levens)testament

Het regelen van een (levens)testament is meer dan alleen een handtekening zetten onder een document. Er zijn veel factoren waarover u moet nadenken en waarover u een beslissing moet nemen. En wist u bijvoorbeeld dat u kunt besparen op erfbelasting? Of dat u mogelijk onnodig hoge zorgkosten betaalt? Erfrecht is een serieuze zaak waar we, jong of oud, even goed bij stil moeten staan. Gelukkig staat u er niet alleen voor.

 

Voorkom dat u te veel betaalt

De adviseurs van Erfrechtplanning vertellen u ook hoe u kunt besparen op de eigen bijdrage in de zorg en hoe u voorkomt dat uw dierbaren na uw overlijden te veel erfbelasting moeten betalen.

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis

De adviseurs van Erfrechtplanning komen kosteloos en vrijblijvend bij u thuis langs om uw persoonlijke situatie door te spreken. We bespreken uw wensen en informeren u over de mogelijkheden rondom een (levens)testament of een slim schenkingsplan.

Begrijpelijk adviesrapport

Besluit u na het gesprek niet verder te gaan? Dan heeft het u alleen een kop koffie gekost.

 

Besluit u wel verder te gaan, dan maken wij een begrijpelijk adviesrapport voor u. Dit kunt u zelf nog eens rustig doornemen en bespreken met uw partner of kinderen.

 

Naar de notaris

Is het rapport volledig, duidelijk en naar uw wens, dan brengen wij u in contact met een van de notarissen in ons netwerk voor het ondertekenen van het (levens) testament. De notaris zal het rapport nogmaals met u doornemen en stelt een conceptakte op. Nadat u en wij de akte hebben gecontroleerd, tekent u de akte(s) bij de notaris.

 

Lezingen

Tijdens een van onze lezingen die wij organiseren door het hele land, geven wij antwoord op al uw vragen over het levenstestament, testament en erfrecht in het algemeen.

 

Er is altijd een lezing bij u in de buurt. Bijwonen van de lezing is gratis en verplicht u tot niks. Schrijf u in.