50 euro cadeau bij een aanbeveling - Erfrechtplanning NL

50 euro cadeau bij een aanbeveling

Gepubliceerd: 12-06-2019
Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen invulling te geven aan hun testament. Helaas zijn er nog altijd veel mensen die het blijven uitstellen met mogelijk ongewenste gevolgen van dien. Als u Erfrechtplanning bij familie of vrienden aanbeveelt, dan belonen we dit uiteraard graag. Voor elk huishouden dat dankzij uw aanbeveling besluit om samen met Erfrechtplanning (een) testament(en) op te stellen, krijgt u van ons 50 euro cadeau.
Het eerste gesprek is uiteraard, net zoals bij u, geheel vrijblijvend en kosteloos. Uw familielid, vriend(in) of bekende kan dus na dit gesprek ook besluiten om niet met Erfrechtplanning verder te gaan.

Hoe werkt het?  1. Zorg dat uw familielid, vriend of bekende een vrijblijvende en kosteloze afspraak maakt met Erfrechtplanning via 085 – 303 76 87 of info@erfrechtplanning.nl.

  2. Spreek af dat u een bericht krijgt op het moment dat de testamenten van uw familielid, vriend(in) of bekende bij de notaris gepasseerd zijn.

  3. Stuur een e-mail aan info@erfrechtplanning.nl met welke aanbeveling het betreft. Vergeet niet uw volledige naam en IBAN nummer te vermelden, alsmede de naam, het adres en de woonplaatsgegevens van uw familielid, vriend(in) of bekende.

  • levenstestament testament